skip to Main Content
Login cliëntenportaal                                                            

VACATURE: LEERLING (BBL)

Sta jij te trappelen om de wondere wereld van kraamzorg binnen te stormen? Goed nieuws! Wij zijn op een missie om te investeren in de toekomst van de kraamzorg, en dat betekent dat we in december 2024 opnieuw van start gaan met onze BBL-opleiding tot Kraamverzorgende. We zoeken iemand die net zo gepassioneerd is als wij over het begeleiden van nieuwe ouders tijdens wat ongetwijfeld een van de meest speciale periode in hun leven zal zijn!

Wat staat je te wachten?

🍼 Je gaat aan de slag bij de Geboortezorg Academie, waar je binnen 12-15 maanden een CZO branche erkende diploma Kraamverzorgende niveau 3 behaalt. Je begint met een snufje theorie, maar maak je geen zorgen, daarna duik je meteen het echte werk in, een perfecte mix van werken en leren.
🍼 Geen specifieke vooropleiding in de zorg? Geen probleem!
🍼 Wel moet je in het bezit zijn van minimaal een diploma mavo, vmbo kader/gemengd of theoretisch, mbo 2 en/of een overgangsbewijs van 3 naar 4 havo/vwo.

 

Wat hebben wij voor jou in petto?

🍼 Een warm welkom in ons gezellige team, waar we persoonlijke aandacht en coaching hoog in het vaandel hebben staan.
🍼 Je gaat aan de slag binnen de kraamgezinnen van Kraamzorg Collectief.
🍼 Je krijgt een contract van 24 uur per week, een leerlingensalaris dat het verschonen van die luiers de moeite waard maakt.
🍼 We betalen zelfs jouw opleidingskosten en na het behalen van je diploma heb je geen verplichtingen meer aan ons.

 

Wat vragen wij van jou?

🍼 Dat je ouder dan 21 jaar bent en je in de buurt van Weert woont, en dat je een rijbewijs en auto hebt.
🍼 Flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel zijn ook belangrijk, samen met een flinke dosis enthousiasme, motivatie, humor en collegialiteit.

 

Klinkt dit als jouw kans om de wereld van de kraamzorg te betreden? Aarzel dan niet en stuur vóór 1 augustus jouw motivatiebrief en CV naar info@kraamzorgcollectief.nl.

Meer informatie over deze waanzinnige opleiding vind je op: https://www.geboortezorgacademie.nl/

 

Back To Top