skip to Main Content

Wij zijn 7 enthousiaste gediplomeerde kraamverzorgenden die werken als zelfstandige zorgprofessional.
Bij ons kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en professionele begeleiding bij de zorg voor u en uw baby. Uw wens staat bij ons centraal!

Tijdens het werk houden wij ons aan de wettelijke kwaliteitseisen. Borstvoeding geven is natuurlijk, maar niet vanzelfsprekend. Met rustige, persoonlijke begeleiding geven we praktische en mentale ondersteuning. Of u kiest voor fles- of borstvoeding; aanraking, huid-op-huid-contact en persoonlijke aandacht zijn voor je baby erg belangrijk.

Het team

Wendy Post

“Mijn naam is Wendy Post, getrouwd en moeder van 2 lieve meisjes (2017 en 2019). Ik werk sinds 2012 met veel plezier en liefde in het mooie vak kraamzorg. Voor mij staat plezier, kwaliteit, rust, respect en persoonlijk contact voorop. Dit bereik ik door de tijd en het geduld te nemen voor ieder gezin en met mijn passie voor het vak, mijn enthousiasme, mijn kennis, mijn ervaring als moeder, Sociaal Pedagogisch Werker en Kraamverzorgende, de pasgeborene en het gezin op mijn allerbeste te begeleiden en de zorg te bieden die aansluit bij de behoeftes van het gezin. Voor mij staat op nummer 1 wat de ouders willen, hoe zij de dingen zien en wat zij belangrijk vinden en vanuit daar lever ik zorg… Geen moeten, maar mogen! Dat in overleg met de veiligheid en gezondheid in mijn achterhoofd, is mijn uitgangspunt in mijn werk”

Natasja Hogenboom

Hallo ik ben Natasja Hogenboom, getrouwd en heb 3 kinderen.

Ik vind het een voorrecht om nieuwe ouders te mogen begeleiden en ondersteunen bij de bevalling en het kraambed.

In deze speciale periode te helpen met adviezen en een luisterend oor zodat jullie kunnen genieten van een onvergetelijke kraamtijd en daar met een goed gevoel aan terug denken.

Wie weet tot ziens.

Carien Slaats

Mijn naam is Carien Slaats gehuwd en moeder van 2 kinderen. Alweer 20 jaar  in het vak wat ik nog steeds doe met heel veel liefde en plezier. Wat is het mooi om ouders te mogen begeleiden om hun kindje te leren kennen en verzorgen , zodat ze na de kraamtijd het vertrouwen hebben om het zelf te kunnen. En dat jullie met een liefdevolle blik terug kunnen kijken op een dierbare en leerzame periode in jullie leven.

Wieny Smits

Mijn naam is Wieny Smits, getrouwd, moeder van 2 kinderen. Sinds 1990 ben ik werkzaam als kraamverzorgster. Ik vind het heerlijk om jonge ouders te mogen begeleiden en samen met jullie in deze week jullie baby’tje zo goed mogelijk te leren kennen en inzicht te krijgen in de behoeftes van jullie baby’tje. Dit geeft rust, vertrouwen en een ontspannen sfeer waar kinderen goed kunnen opgroeien. Zo probeer ik jullie een fijne kraamweek te bezorgen, waar je met veel plezier op terug kunt kijken.

Mieke Geris

Mijn naam is Mieke Geris getrouwd, moeder van 4 kinderen. Werken in de kraamzorg geeft me ontzettend veel voldoening. Ik vind het nog steeds erg bijzonder om zo dicht bij de geboorte van een nieuw leven te mogen staan. Het belangrijkste wat ik jullie wil meegeven is: vertrouwen, een luisterend oor, rust creëren, in combinatie met deskundig advies. Tijd en aandacht voor het hele gezin, met oog voor jullie persoonlijke wensen. Zodat je met plezier en een warm gevoel kunt terug kijken op een fijne kraamtijd.

Lieke van Elten

Ik ben Lieke van Elten, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Met veel plezier werk ik in de kraamzorg.
Wat ik belangrijk vind is dat jullie als verse ouders in de eerste week rustig kunnen wennen en vertrouwd raken met jullie pasgeboren baby. Zo hebben jullie na de kraamweek het
vertrouwen om als gezin te zorgen voor jullie baby en te kunnen genieten van de nieuwe
situatie.

Daniëlle Lammers

Mijn naam is Daniëlle Lammers. Ik ben getrouwd en heb drie dochters. Mijn werk is mijn passie. Om gezinnen te mogen ondersteunen en begeleiden in deze unieke fase van hun leven is voor mij een groot plezier. Ik hoop dat ik er aan kan bijdragen dat deze periode een onvergetelijke tijd zal zijn en dat gezinnen met deze basis verder kunnen.

Back To Top