skip to Main Content
Login Groeiboek                                                            
Over Collectief

Wij zijn 9 enthousiaste gediplomeerde kraamverzorgenden die werken als zelfstandige zorgprofessional binnen onze maatschap Kraamzorg Collectief.

Bij Kraamzorg Collectief kun je rekenen op professionele en eigentijdse kraamzorg; vakkundig, discreet, persoonlijk en met onze zorgverlening afgestemd op jullie wensen en behoeften. “Er moet niets, er mag veel” leeft in de hoofden en harten van de kraamprofessionals van Kraamzorg Collectief. Samen met jouw kijken we naar je wensen en wat voor jullie belangrijk is.

Met rustige, persoonlijke zorg, door één van onze deskundige en ervaren kraamverzorgende, krijg je praktische en mentale ondersteuning en begeleiden we je bij de voeding van je baby. Zorg waarbij moeder en haar gezin altijd voorop staan.
We bieden veiligheid en gezondheid om binnen jullie eigen normen en waarden de kraamperiode te kunnen beleven.
Wij houden van korte lijntjes en streven ernaar dat je slechts 1 kraamprofessional ontmoet in de begeleiding tijdens de kraamtijd.

Of je kiest voor fles- of borstvoeding; aanraking, huid-op-huid-contact en persoonlijke aandacht zijn voor je baby erg belangrijk. Welke voeding keuze je ook maakt wij staan achter jou en begeleiden je in iedere stap.

Al onze kraamverzorgende zijn KCKZ (kwaliteits-register kraamzorg) gecertificeerd en gekwalificeerd. Wij zijn aangesloten bij BO geboortezorg (branche vereniging). Wij werken aan de hand van de protocollen van het KCKZ en BO geboortezorg. Tijdens het werk houden wij ons aan de wettelijke kwaliteitseisen. Wij volgen regelmatig diverse (verplichte) scholingen en cursussen zodat wij ten alle tijden bevoegd en bekwaam zijn.

Kraamzorg Collectief is in het bezit van een HKZ certificaat wat staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in de zorg.
Verder zijn wij een erkend leerbedrijf via SBB, hierdoor hebben wij de mogelijkheid om enthousiaste nieuwe mensen op te leiden tot kraamverzorgende.

De gezichten achter Kraamzorg Collectief
Kern werkgebied; WEERT

Omgeving; Weert (-Alt), Nederweert (-Eind), Swartbroek, Tungelroy, Leveroy, Ospel, Stamproy, Baexem, Haler, Heibloem, Ell, Heythuysen, Roggel, Liessel, Neerkant, Meijel.

Rand werkgebied

LET OP: in ons rand gebied nemen wij maar een beperkt aantal cliënten aan. Omgeving; Asten, Heusden, Someren ( Heide-Eind), Deurne, Heeze, Leende, Geldrop, Cranendonk

Twijfel je of wij werkzaam zijn in jouw woonplaats?; stuur dan een mail naar info@kraamzorgcollectief.nl

Back To Top