Carien Slaats

Mijn naam is Carien Slaats gehuwd en moeder van 2 kinderen. Alweer 20 jaar in het vak wat ik nog steeds doe met heel veel liefde en plezier. Wat is het mooi om ouders te mogen begeleiden om hun kindje te leren kennen en verzorgen , zodat ze na de kraamtijd het vertrouwen hebben om het zelf te kunnen. En dat jullie met een liefdevolle blik terug kunnen kijken op een dierbare en leerzame periode in jullie leven.

   Mieke Geris

     Lieke van Elten

     Ik ben Lieke van Elten, ben getrouwd en heb 2 kinderen. Met veel plezier werk ik in de kraamzorg. Wat ik belangrijk vind is dat jullie als verse ouders in de eerste week rustig kunnen wennen en vertrouwd raken met jullie pasgeboren baby. Zodat jullie na de kraamweek het vertrouwen hebben om samen als gezin te zorgen voor jullie baby en te kunnen genieten van de nieuwe situatie.

       Daniëlle Lammers

       Mijn naam is Daniëlle Lammers. Ik ben getrouwd en heb 3 dochters. Mijn werk is mijn passie. Om gezinnen te mogen ondersteunen en begeleiden in deze unieke fasen van hun leven is voor mij een groot plezier. Ik hoop dat ik er aan kan bijdragen dat deze periode een onvergetelijke tijd zal zijn, en dat de gezinnen met deze basis verder kunnen.

        Annemie van Mierlo

          Anja Plomp